Dünya Kupası ortası Mert Hakan Yandaş’a yaradı

semaver

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası niçiniyle lige verilen orta en epeyce Mert Hakan Yandaş’a yaradı. Bu süreçte sakatlığını atlatan, ekstra antrenmanlarla eksiklerini kapatan başarılı orta saha oyuncusu, hazırlık maçlarındaki performansıyla büyük beğeni topladı. Jorge Jesus’un özel olarak ilgilendiği Mert Hakan, argümanlı açıklamalar yaptı. Ulusal futbolcu, “Sakatlık daha sonrası geri dönmeye çabalıyorum. Hocam, hazırlık maçlarında bana talih vererek kadroya adapte etmeye ve ritm yak alama yardımcı oluyor. çabucak hemen yüzde 100 hazır olduğumu söyleyemem. Biraz daha vakte gereksinimim var. Lakin şu anda benim için her şey âlâ gidiyor. İnşallah grubuma bir an evvel katkı verir ve öbür bir sakatlık yaşamadan dönemi bitiririm” dedi.

‘2 şanssız sakatlık yaşadım’

Sezonun kendisi için fazlaca şanssız geçtiğine değinen Mert Hakan, “Bireysel koyduğum gayelerle özel bir dönem yaşamak istiyordum. Fakat dönem başı kamp devrinde şanssız bir sakatlık yaşadım. 2 ay sürünce adaptasyon süreci de uzun oluyor. Tempoyu yakalamak için uğraş gösteriyorsunuz. Bunu yaşarken, bir daha şanssız bir temasla oluşan diz sakatlığı oldu. bir daha alanlardan uzak kaldım. Dünya Kupası için liglere verilen orta benim için adeta dönem başı kampı üzere geçiyor” diye konuştu.

‘Çok özel bir yıl’

28 yaşındaki oyuncu son olarak şunları söylemiş oldu: Buradaki 3. senem. Sahiden epey özel bir yıl. Sonunda başaracağımıza inanan bir grup var. Hocamızla, oyuncularla, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olmasıyla herkes şampiyonluğa odaklanmış biçimde. Bu kadronun bir modülü olduğum için epeyce memnunum. Hoş bir grup var. bir arada kaldığımız sürece bize kimse mani olamaz.