Doğu Perinçek: ‘Ak Parti Bölünecek, Erdoğan Hangi Tarafta Kalır Bilmiyorum’

semaver

Global Mod
Global Mod
Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek, Nurettin Nebati’nin ‘Rusya’ya karşı tutumumuz değişmedi’ kelamlarını maksat alarak ‘Ak Parti bölünecek, Erdoğan hangi tarafta kalır bilmiyorum’ tabirlerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Lideri Dr. Doğu Perinçek Ulusal Kanal canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

‘Çıkış Yolu’ isimli programda Türkiye’nin gündemini pahalandıran Perinçek, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi gaye aldı, AK Parti’nin bölüneceğini savundu.

Bakan Nebati’nin ABD’nin tehdit mektubu karşısındaki tutumunu eleştiren Perinçek ‘Hadi bakalım gücün yetiyorsa Nebati sana buradan meydan okuyorum Vatan Partisi Genel Lideri olarak. Türkiye ismine sana meydan okuyorum. Türk Milleti ismine meydan okuyorum’ dedi.

Nebati’nin “Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunda tutumumuz değişmedi” kelamlarını eleştiren Perinçek, AK Part,’nin “Atlantikçiler ile vatanseverler” içinde bölüneceğini savunarak, “AK Parti bölünecek. Buradan açıkça söylüyorum. Bu siyasetlerle AK Parti bölünecek” ifadelerini kullandı.