Demet Evgar’dan Tek Kişilik Protesto! Metro Girişine Pankart Açıp ‘Ben bayanım, Öldürülmek İstemiyorum’ Dedi

semaver

Global Mod
Global Mod
Başarılı oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Bayanlar Günü öncesinde tek başına bir protesto gerçekleştirdi. Hazırladığı pankartı İstanbul’da bir metro girişinde açan Evgar, “Ben bayanım, eşitlik benim hakkım. Ben bayanım, öldürülmek istemiyorum. Ben hanımım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum’ diyerek halka seslendi.

Demet Evgar, tek başına gerçekleştirdiği hareketini baştan sona Instagram ve Twitter hesaplarından paylaştı.

Evgar birinci vakit içinderda “Ben bayanım! Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum’ yazılı bir pankart hazırladı.

ondan sonrasında İstanbul’da bir metro istasyonuna giderek hazırladığı pankartı açtı ve burada halka seslendi.

Evgar’ın “Ben bayanım, eşitlik benim hakkım. Ben bayanım, öldürülmek istemiyorum. Ben hanımım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum’ kelamlarına halk alkışlarla dayanak verdi.

Evgar, tek kişilik protestosunu “#Benhanımım hashtagi ile sen de sesini duyur!” notuyla toplumsal medya hesaplarından paylaştı.