Çocuğunu doğurmasının akabinde geçen mühlet zarfında eşinden gün geçtikçe soğuduğunu tabir eden bir kullanıcıya yansılar gecikmedi!
Bir ekşi kelamlık kullanıcısı “Bu pay kapılan tek erkek ben olmadığımı ümit ediyorum. Çocuğumuz doğalı 7 ay oldu, eşimden günden güne soğudum. ” diyerek bir entry yazmaya başladı.
Kullanıcı kelamlarına ‘Kilosunu toparlayamadı, çocuktan evvel kendine gösterdiği itinası de göstermemeye başladı.’ diyerek devam etti.
“Artık onu yalnızca çocuğumun annesi olarak görmeye başladım. Sırılsıklam aşık olduğum o bayan gözümün önünde eridi gitti. “
‘Kadınlar çocuk doğurunca nasıl bu kadar değişebiliyor? Ben dış hoşluğa inanmayan, bir evliliği ayakta tutan şeyin sevgi olduğuna inanan bir tanesiydim. senelerca kendimi kandırdığımın farkına vardım.’
Ve ekledi: “Peki bu noktada ne yapacağım? Çocuğumun boşanmış bir aile ortasında büyümesini istemiyorum fakat bir yandan sönmüş bir aşk… Öbürleri ile bâtın aşk mı yaşamalıyım?”
yaşamımda bu kadar çaresiz kaldığım an olmamıştı. Yaşadığım hisleri hayatış deneyimli ağabeylerimin tavsiyelerine gereksinimim var.’ dedi ve haliyle yansıları üzerine çekmeyi başardı.
1. Bu entry üzerine doğal ki beşerler sessiz kalamadı.
twitter.com
+Toplumun yarattığı algıları göz arkası etmemek gerekiyor.
2. Doğumun öncesi, sırası ve daha sonrasındaki dayanağın kıymeti büyük.
twitter.com
3. Fizikî hoşluk bir bağdaki en değerli öge olmadığının ispatı
twitter.com
4. Sevgi neydi? Sevgi güzellikti, dostluktu, sevgi emekti.
twitter.com
5. Dış görünüşün mazeret edilmesinin gerçek olmadığını düşünen kullanıcıların sayısı da az değil.
twitter.com
6. Paylaşım yapan kullanıcının yalnızca kendini düşündüğünü söyleyenler de var.
twitter.com
7. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun diye boşa dememişler.
twitter.com
8. Fobisi oluşmayanlarımız kaldı mı?
twitter.com
9. Paylaşım yapan hesabın troll olduğunu belirtenler de var.
twitter.com
10. Ekşi sözlükteki hesabı da bu savları doğrular nitelikte görünüyor, bilemedik…
twitter.com
Siz bu mevzu hakkında neler düşünüyorsunuz. Yorumlarda belirtebilirsiniz!
Bir ekşi kelamlık kullanıcısı “Bu pay kapılan tek erkek ben olmadığımı ümit ediyorum. Çocuğumuz doğalı 7 ay oldu, eşimden günden güne soğudum. ” diyerek bir entry yazmaya başladı.
Kullanıcı kelamlarına ‘Kilosunu toparlayamadı, çocuktan evvel kendine gösterdiği itinası de göstermemeye başladı.’ diyerek devam etti.
“Artık onu yalnızca çocuğumun annesi olarak görmeye başladım. Sırılsıklam aşık olduğum o bayan gözümün önünde eridi gitti. “
‘Kadınlar çocuk doğurunca nasıl bu kadar değişebiliyor? Ben dış hoşluğa inanmayan, bir evliliği ayakta tutan şeyin sevgi olduğuna inanan bir tanesiydim. senelerca kendimi kandırdığımın farkına vardım.’
Ve ekledi: “Peki bu noktada ne yapacağım? Çocuğumun boşanmış bir aile ortasında büyümesini istemiyorum fakat bir yandan sönmüş bir aşk… Öbürleri ile bâtın aşk mı yaşamalıyım?”
yaşamımda bu kadar çaresiz kaldığım an olmamıştı. Yaşadığım hisleri hayatış deneyimli ağabeylerimin tavsiyelerine gereksinimim var.’ dedi ve haliyle yansıları üzerine çekmeyi başardı.
1. Bu entry üzerine doğal ki beşerler sessiz kalamadı.
twitter.com
+Toplumun yarattığı algıları göz arkası etmemek gerekiyor.
2. Doğumun öncesi, sırası ve daha sonrasındaki dayanağın kıymeti büyük.
twitter.com
3. Fizikî hoşluk bir bağdaki en değerli öge olmadığının ispatı
twitter.com
4. Sevgi neydi? Sevgi güzellikti, dostluktu, sevgi emekti.
twitter.com
5. Dış görünüşün mazeret edilmesinin gerçek olmadığını düşünen kullanıcıların sayısı da az değil.
twitter.com
6. Paylaşım yapan kullanıcının yalnızca kendini düşündüğünü söyleyenler de var.
twitter.com
7. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun diye boşa dememişler.
twitter.com
8. Fobisi oluşmayanlarımız kaldı mı?
twitter.com
9. Paylaşım yapan hesabın troll olduğunu belirtenler de var.
twitter.com
10. Ekşi sözlükteki hesabı da bu savları doğrular nitelikte görünüyor, bilemedik…
twitter.com
Siz bu mevzu hakkında neler düşünüyorsunuz. Yorumlarda belirtebilirsiniz!