Sivasspor ’un 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Clinton N’Jie, UEFA Avrupa Konferans Ligi G Kümesi beşinci maçında yarın oynayacakları CFR Cluj karşılaşması öncesi Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuştu. N’Jie, “Öncelikle bu maçın ne kadar güç olacağını biliyoruz. Bizim için kıymetli bir maç olacak. Ekip olarak hazırlıklarımızı yaptık ve kadro olarak elimizden gelenin en uygununu yapacağız. Taraftarımızın dayanağıyla bu maçı kazanmak istiyoruz. Tek maksadımız kazanmak. Birinci maç zordu bizim için ancak galibiyet aldık. Cluj epeyce düzgün bir kadro. Sivasspor’da fazlaca yeterli işler çıkarttı. Son 3 yıldır Sivasspor Avrupa’da gidiyor ve Türkiye kupasını kazandı. Şu sıralar sıkıntı vakit içinderdan geçtiğimiz bu bir gerçek. Sakat arkadaşlarımız var. Kadro olarak elimizden gelenin en güzelini yapıyoruz, yapmada devam edeceğiz” sözlerini kullandı.
“Performansımız yükseliyor”
Bir gazetecinin, ‘Kendi performansını nasıl buluyorsun?’ biçimindeki sorusuna N’Jie, “Kamp periyodu çalışan oyuncular vardı, kampa geç gelenler de vardı. Benim de idman eksiğim vardı. Şuan daha epeyce çalışıyorum. Arkadaşlarımızla daha uygun kaynaştık. Hepimiz günden güne daha güzel oluyoruz ve performansımız yükseliyor” cevabını verdi.
İHA
“Performansımız yükseliyor”
Bir gazetecinin, ‘Kendi performansını nasıl buluyorsun?’ biçimindeki sorusuna N’Jie, “Kamp periyodu çalışan oyuncular vardı, kampa geç gelenler de vardı. Benim de idman eksiğim vardı. Şuan daha epeyce çalışıyorum. Arkadaşlarımızla daha uygun kaynaştık. Hepimiz günden güne daha güzel oluyoruz ve performansımız yükseliyor” cevabını verdi.
İHA