Beşiktaş Muhteşem Lig ’e verilen ortayı Antalya kampında sürdürürken Cenk Tosun, dün A Spor’a açıklamalarda bulundu. Tosun, “Şenol hoca benim yeteneklerimin farkındaydı. Ben de değişmedim sonuçta tıpkı Cenk, yalnızca sakatlıkların akabinde kuvvetli olarak döndüm. Valerien Ismael ile de epeyce çalışıyordum, konuştum forma giymek istiyorum dedim lakin hocanın sonucuydı. Ismael’in beni 1 dakikalığına oyuna sokmasına fazlaca öfkelenmiştim. Şenol hoca bana güvendi formayı verdi, iki gol bir asist yaptım. Şenol hoca ile ortamızda farklı bir bağ var. Hoca üzere değil bir baba üzere davranıyor” tabirlerini kullandı.
‘Şampiyonluğun değerli adayı oluruz’
Zirve yarışı için de konuşan Cenk, “Hoca tek bir taktiğe bağlı değil. İki formasyon deniyoruz. Üç maçımız fazlaca değerli. 9 puanla atlattığımız vakit bir daha üst sıralara tırmanırız. Büyükler birbirleriyle oynuyor. Kayıpsız geçersek şampiyonluğun değerli bir adayı oluruz” dedi.
‘Performansa göre kontratım uzayabilir’
Beşiktaş’taki kontrat durumu için de konuşan deneyimli oyuncu, “Kontratımda uzama unsuru var. 1+1 olarak imza attım. O bir yıl, performansa bakılırsa uzama hali. Onun bilgilerina girmeyeyim. Belli bir sayıda gol yahut asist katkısı yaparsam, sözleşmemotomatik olarak uzuyor” kelamlarını sarf etti.
‘Şampiyonluğun değerli adayı oluruz’
Zirve yarışı için de konuşan Cenk, “Hoca tek bir taktiğe bağlı değil. İki formasyon deniyoruz. Üç maçımız fazlaca değerli. 9 puanla atlattığımız vakit bir daha üst sıralara tırmanırız. Büyükler birbirleriyle oynuyor. Kayıpsız geçersek şampiyonluğun değerli bir adayı oluruz” dedi.
‘Performansa göre kontratım uzayabilir’
Beşiktaş’taki kontrat durumu için de konuşan deneyimli oyuncu, “Kontratımda uzama unsuru var. 1+1 olarak imza attım. O bir yıl, performansa bakılırsa uzama hali. Onun bilgilerina girmeyeyim. Belli bir sayıda gol yahut asist katkısı yaparsam, sözleşmemotomatik olarak uzuyor” kelamlarını sarf etti.