Cenk Tosun’dan taraftara bildiri

semaver

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş yarın deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor’u yenip, ortasında bulunduğu sorunlu durumdan kurtulmanın hesaplarını yaparken gözler Cenk Tosun’a çevrildi. Siyah-beyazlı ekipte üçüncü periyodunu yaşayan 31 yaşındaki futbolcu, cezalı olduğu Alanyaspor maçı haricinde takıma dahil edildiği 9 müsabakaya da kulübede başladı. En uzun süreyi 67. dakikada oyuna girdiği Trabzonspor müsabakasında alan ve attığı golle Beşiktaş’a birlikteliği getiren deneyimli yıldızın, kritik Hatayspor karşısında birinci 11’de alana çıkması bekleniyor.

SEZON BİTİMİNDE KEYİFLİ SONA ULAŞACAĞIZ

Sürekli yedek kalmasına karşın idman performansı ve çalışma dileği hiç azalmayan Cenk Tosun, “Trabzonspor müsabakasında gol atıp, ekibime katkı sağlamak beni memnun etti. Artık kendimi buldum. bir daha eski Cenk’i izletmek için çalışıyor ve efor harcıyorum. İnşallah gollerimi devam ettirip, taraftarlarımızı sevindirmeyi sürdüreceğim. Biz düzgün bir grubuz ve dönem sonunda memnun sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Ben de grubuma gollerimle katkı sağlamayı epey istiyorum” formunda konuştu.

WEGHORST KULÜBEDE

Trabzon maçında sakatlanan Wout Weghorst, kadroyla çalışmalara başladı. Hollandalı futbolcunun, Hatayspor müsabakası öncesi dönüşü teknik heyetin yüzünü güldürdü. Lakin Weghorst’un riske edilmeyeceği ve yedek soyunacağı öğrenildi. Öte yandan tedavileri devam eden Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan dün de salonda çalıştı.

82

Beşiktaş’ta forma giydiği üç farklı devirde 155 maça çıkan Cenk Tosun, 68 gol ve 14 asistle oynadı. Toplamda skora 82 defa katkı sağladı. (Sabah)