Çağdaş Atan: Bizim için keyifli biten bir hafta sonu oldu

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Ligin 21. haftasında Kayserispor deplasmanda uğraş ettiği İstanbulspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda Çağdaş Atan, “Bizim için hayli kıymetli bir maçtı. Kırılma maçlarından biriydi. Bugünkü motivasyonumuz, dün ve öncedensi gün alınan sonuçlarla 7. sıraya yükselebileceğimiz, 6. ile ortadaki farkı kapatabileceğimiz, Ankaragücü, Antalyaspor ve Alanyaspor üzere rakiplere karşı 2-3 maçlık avantaj üzere görüyorduk. Çok erken gol yiyoruz ve bu da genelde kişisel yanılgılardan oluyor. Buna tahlil bulmamız gerekiyor. Maça başlangıçlarda daha konsantre, ikili gayretlerde sağlam durabilirsek bizim için daha farklı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Devre içinde oyuncularımıza bunu anlatmaya çalıştık. İkinci yarıda iletisi aldılar ve dayanılmaz gayret ortaya koydular. Oyunun üstünlüğü bizdeydi ve bunun kararında 4-2 kazandık. Buraya kadar gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Bizi bir daha dayanılmaz biçimde desteklediler. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Devre içinde biraz sert konuştuk lakin bildirinin yanlışsız gittiğini düşünüyorum. Onları epeyce seviyorum ve güveniyorum. Bizim için keyifli biten bir hafta sonu oldu. Hafta ortasında Başakşehir maçı var. O maç konsantre olacağız” formunda konuştu.

Frikikten gelen iki golün sorulması üzerine Atan, “Genelde her idmandan daha sonra vuruş çalışması yapıyoruz. Emrah ve Onur, hakikaten epey frikik çalışıyor. Onur bilhassa bu biçimde bir özelliği yoktu fakat kendini her geçen gün geliştiriyor. Emrah bizim hayli daha fazla beklentilerimizin olduğu, bugün de bunlara karşılık veren bir oyuncu. Bizim için epeyce kıymetli. Onun bize kazandırdığı maça muhtaçlığımız vardı. Bugün de bu biçimde oldu. Oyuna giren oyuncularım fevkalade katkı verdi” diye karşılık verdi.