Binali Yıldırım, Çumra Şeker Entegre Tesislerini ziyaret etti

Professional

New member
PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, bu biçimde bir programa mesken sahipliği yapmış olmaktan büyük memnunluk duyduklarını belirterek, burada çalışanlarla bir ortaya gelmenin üretimi destekleyen epeyce değerli bir iradeyi temsil ettiğini belirtti.

Binali Yıldırım’a ziyareti için teşekkür eden Lider Erkoyuncu, “Çumra Şeker’in üretimi basamağında genel başkanvekilimizin epey büyük katkılarını gördük. Bilhassa kurumumuza kıymetli nakliye avantajı sağlayan tren yolu irtibat sınırının üretimi konusunda ve üretim tesislerimize giriş çıkış yapan milyonlarca ton yükün taşınmasında hayati ehemmiyeti olan Kaşınhanı irtibat yolunun devreye alınmasında şahsen verdiği talimatlarla sağladığı katkı sahiden hayli değerliydi. Kurumumuzun işleriyle ilgili gönülden verdiği her türlü takviyeden dolayı hassaten kendilerine teşekkür ediyorum, kendilerini burada ağırlamaktan büyük bir memnunluk duyuyoruz. Burada bizi şereflendiren epey bedelli milletvekillerimizin, bürokratlarımızın, Büyükşehir Belediye Liderimizin, ilçe belediye liderlerimizin her daim takviyelerinin devam etmesi kurumumuz için de ayrıyeten bir talihtir. Her birine farklı başka teşekkür etmek istiyorum. Biz sizlerden aldığımız bu güçle Konya Şeker olarak bölgemize ve ülkemize, tarımda, üretimde lokomotif olmaya devam ediyoruz” dedi.

Binali Yıldırım da, AK Parti’nin 100 yıllık yatırımı 20 yılda yaptığını belirterek, gelecek yüzyılın Türk yüzyılı olacağını, bunun altyapısını şu anda inşa ettiklerini belitti. Yıldırım, “Allah’a şükür Torku, ülkemizin bir markası haline geldi. Konya’nın göbeğinden, merkezinden çıkan Torku, bütün dünyada bilinir hale geldi. Bundan daha sonra daha da büyümeye devam edecek. Bu ülkede üretim ile para kazanmak zordur, meşakkatlidir fakat büyük bir onuru vardır. Sizler ürettiklerinizle ülkemizin iktisadına katkı yapıyorsunuz, ağızlarımızı tatlandırıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyorum, yeni kampanya periyodunuzun de güzel olmasını diliyorum” dedi.

Binali Yıldırım ve protokol üyeleri emekçi yemekhanesinde çalışanlarla bir arada yemeğin akabinde sohbet etti. Çumra Şeker’de, AK Parti Genel Lider Vekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında, şeker pancarı üretimi ve endüstrisi ile bölgenin ziraî üretimi konusunda genel bir kıymetlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı daha sonrasına Binali Yıldırım ve birlikteindeki heyet Çumra Şeker’den ayrıldı.

Programa, AK Parti Genel Lider Vekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Lider Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Konya Milletvekilleri Orhan Fazilet, Ziya Altunyaldız, Gülay Samancı, Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay ve PANŞEK İdare Konseyi Lideri Yavuz Erence katıldı.