Beşiktaş’ta Romain Saiss tehlikesi: Fransız basını duyurdu

semaver

Global Mod
Global Mod
2022 Dünya Kupası’na damga vuran Fas, küme maçlarında gösterdiği kusursuz performansın akabinde son 16 cinsinde İspanya ile eşleşti.

Afrika temsilcisi, penaltı atışları kararında 2010 Dünya Kupası şampiyonunu turnuva dışına itti. Çeyrek finalde de Portekiz’i 1-0 mağlup eden Fas, yarı finale kadar geldi.

Fas, yarı finalde son Dünya Kupası şampiyonu Fas’a 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Hırvatistan ile üçüncülük maçına çıkacak olan Fas’ta birfazlaca genç oyuncu dikkatleri çekerken kadronun en deneyimli isimlerinden Romain Saiss de gündeme oturdu.

SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Sezon başında Beşiktaş ‘a transfer olan başarılı savunmacı, Dünya Kupası’nda hem rakiplerle tıpkı vakitte sakatlıklarla boğuştu.

Çeyrek final maçında Portekiz karşısında sakat sakat çaba eden Saiss, 57. dakikadan daha sonra oyuna devam edememişti. Saiss uğraşın akabinde “Neredeyse 55 dakika tek bacakla oynadım. Yarı finalde de alanda olmak için elimden geleni yapacağım. Ekibime yardım etmek istiyorum” sözlerini kullanmıştı.

FRANSA’DAN SÜRPRİZ İDDİA

Fransız Foot Mercato’da yer alan habere nazaran, 2022 Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla birfazlaca ekibin dikkatini çekmeyi başardı.

Haberde, Saiss’in Muhteşem Lig ‘de geçirdiği fazlaca enteresan birinci ayın akabinde Türk kulübü Beşiktaş’ın istikrarsızlığından bıktığı tabirlerine yer verildi.

TEKLİFLER VAR

Saiss’e başta Körfez ülkeleri olmak üzere birfazlaca ülkeden teklifler olduğu, fakat deneyimli oyuncunun Avrupa’nın rekabetçi futbolundan ayrılmak istemediği söz edildi.

Haberde son olarak, 32 yaşındaki oyuncuyla İtalya Serie A’dan iki ekibin ilgilendiği argüman edildi.

İngiltere Premier Lig takımı Wolverhampton, 2016 yılında Fransa’nın Angers ekibinden Romain Saiss’i 4 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Wolverhampton formasıyla Premier Lig’de 110 maça çıkan Faslı savunma oyuncusu dokuz defa gol sevinci yaşarken bir defa de asist yaptı.

Sezon başında bonservis bedeli olmadan Beşiktaş’a transfer olan başarılı oyuncu Harika Lig’de 11 maçta nazaranv alırken bir defa asist yaptı.