Spor Toto Muhteşem Lig ’de dün akşam Beşiktaş ’ın Kayserispor’a konuk olduğu uğraşa damgasını vuran oyuncu, Kevin N’Koudou oldu. Müsabakaya yedek kulübesinden başlayan Fransız kanat oyuncusu, 71’de Cyle Larin’in yerine oyuna dahil oldu. 75’te gelişen Beşiktaş atağında Atiba, orta alandan savunmanın gerisine uzun bir pas attı. Uğur Demirok’un yetersiz müdahalesi daha sonrasında topla buluşan N’Koudou topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi. Bu golden 1 dakika daha sonra deneyimli futbolcu, bu kere sol kanatta topla buluştu ve süratle ceza alanına yöneldi. Uğur Demirok’un ceza alanında müdahalesi daha sonrası yerde kalmasıyla hakem Erkan Özdamar penaltı sonucu verdi. Topun başına geçen N’koudou, skoru 3-1 yaptı. Siyah-Beyazlı formayla bu maç öncesindeki son lig golünü 11 Eylül 2021’de atan N’Koudou, tam 9 ay daha sonra rakip fileleri sarsıp kadrosuna zaferi getirdi.
‘ Fenerbahçe maçına motive olacağım’
Kayseri karşısında gösteri yaptığı çaba daha sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan N’Koudou, “Sezon bitiyor, son 3 maçımız kaldı. Geriden inanılmaz geldik, epeyce yeterli tepki gösterdik ve maçı çevirdik. Her vakit yapmamız gereken şeyi yaptık. Hocamız en düzgün 11’i kurar. Bu hocamızın sonucu. Güç bir sakatlıktan dönmek kolay değildi. Birinci 11’de de yedekte de olsam hocamızın istediklerini alana yansıtmaya çalışacağım. Bu dönem sakatlıklar yüzünden güzel bir dönem geçiremedim. Sakatlıktan döndüm, fazlaca şükür” tabirlerini kullandı. Ligde sıradaki maçları Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuşan N’Koudou, “Fenerbahçe maçına motive olacağım. Birinci 11’de ya da kenarda da olsam, Beşiktaş için elimden geleni yaparım” dedi.
‘ Fenerbahçe maçına motive olacağım’
Kayseri karşısında gösteri yaptığı çaba daha sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan N’Koudou, “Sezon bitiyor, son 3 maçımız kaldı. Geriden inanılmaz geldik, epeyce yeterli tepki gösterdik ve maçı çevirdik. Her vakit yapmamız gereken şeyi yaptık. Hocamız en düzgün 11’i kurar. Bu hocamızın sonucu. Güç bir sakatlıktan dönmek kolay değildi. Birinci 11’de de yedekte de olsam hocamızın istediklerini alana yansıtmaya çalışacağım. Bu dönem sakatlıklar yüzünden güzel bir dönem geçiremedim. Sakatlıktan döndüm, fazlaca şükür” tabirlerini kullandı. Ligde sıradaki maçları Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuşan N’Koudou, “Fenerbahçe maçına motive olacağım. Birinci 11’de ya da kenarda da olsam, Beşiktaş için elimden geleni yaparım” dedi.