Beşiktaş’a transferde şok! Kadrosunda kalmaya karar verdi

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’u son dakika golüyle 2-1 mağlup eden Beşiktaş ‘ta transfer çalışmaları da tüm süratiyle sürüyor. Siyah-Beyazlılar, birinci etapta kadrodan ayrılan Wout Weghorst’un yerini doldurmaya öncelik vermiş durumda.

EMRE KOCADAĞ: 3 TRANSFER…

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Konyaspor müsabakasının akabinde açıklamada bulundu.

Kocadağ, “Aboubakar, Beşiktaş’a epeyce büyük katkıları olmuş bir oyuncu kendisi de gündemimizde. 3 bölgede transfer düşünüyoruz. Hocamızın da bize vereceği son rapor değerli. Her maç bu ilerliyor, oyuncuları deniyor. Hoca, oyunculardan da yarar görmeye başlarsa tahminen birtakım bölgelerde eksiltebiliriz bu rakamı” tabirlerini kullandı.

JAVI MONTERO, HAMBURG YOLCUSU

Beşiktaş, Alman takımı Hamburg ile Javi Montero’nun kiralanması için mutabakata vardı. 24 yaşındaki futbolcu, satın alma opsiyonlu kiralık olarak Alman takımına transfer olacak. Kartal, Montero için Hamburg’la olan kontrata 2.5 milyon Euro satın alma opsiyon hususu koydurdu.

Transfer için Montero’nun onayı bekleniyor. Kiralık fiyatıyla birlikte Beşiktaş’a toplam 1 milyon 250 bin Euro’ya mal olan Montero, bu dönem Siyah-Beyazlı formayla ligde 3 maça çıktı.

ABOUBAKAR’A RONALDO FRENİ!

Suudi Arabistan grubu Al Nassr, Cristiano ronaldo transferi daha sonrasında hamle sınırında Vincent Aboubakar ile yollarını ayırma sonucu almıştı. Yabancı kotasında yeri bu biçimde açmayı planlayan Arabistan takımı, Ronaldo’nun eski kulübü Manchester United’dan kalan 2 maçlık cezası sebebiyle ayrılık konusunda telaşlı davranmadı.

Dünkü Al Shabab maçında Ronaldo’nun cezasını tamamlaması daha sonrası Aboubakar’ın kontratının feshedilmesi ve bu hafta ortasında Kamerunlu golcünün Beşiktaş’a transferinin tamamlanması bekleniyor.

CENGİZ ÜNDER ŞOKU!

Adı Beşiktaş ile anılan Cengiz Ünder ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Ulusal futbolcu, “Marsilya’da kalmak istiyorum. Burada kendimi bir ailenin ortasında üzere hissediyorum” diye konuştu.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yerli yıldızlar üzerinde duruyordu. Bu doğrultuda rotasını Fransa’ya çeviren Kara Kartal, Ligue 1 gruplarından Marsilya’nın formasını giyen Cengiz Ünder’i dönem sonuna kadar kiralamayı hedefliyordu. Lakin Ulusal futbolcunun açıklamaları, şok yarattı.

‘Çok çalıştım’

25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, geleceğiyle ilgili olarak şu tabirleri kullandı: “Sezon başında ahenk sağlamakta zorlandım, fizikî olarak acı çektim. Çok çalışıp, sistemli oynamaya başladım. Kendimi artık epey daha uygun hissediyorum. Marsilya’da kalmak istiyorum. Burada ne kadar keyifli olduğumu daha evvel de söylemiştim. Burada oynamaktan, burada olmaktan memnunum. Bir ailenin ortasında üzereyim. Grup arkadaşlarım, adeta kardeşim üzere.”