Berna Gözbaşı: Kısıtlı takımımıza karşın neler yapabileceğimizi gösterdik

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Üstün Lig ‘in 4’üncü haftasında Yukatel Kayserispor alanında Bitexen Giresunspor’u 3-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde Yukatel Kayserispor Lideri Berna Gözbaşı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aldıkları galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularını kutlayan Gözbaşı, “Önemli sakatlıklarımız vardı. Maça kaygılı gelmiştim lakin âlâ bir ekip olduğumuzu gösterdik. Kısıtlı takımımıza neler yapabileceğimizi göstermiş olduk. bu biçimde hoş bir galibiyet yaşattıkları için teknik grubumuzu ve futbolcularımızı kutluyorum. Burada sayın valime fazlaca teşekkür ediyorum. Kayserinin her yerinden taraftar geldi. Bunun futbolculara olumlu bir tesiri olduğunu düşünüyorum. Kayserispor’da her vakit sorun olmuş lakin inanın yalnızca Yukatel Kayserispor’un sorunu değil. Ülkemizde futbol iktisadı fazlaca makûs. Ben buradan yetkililere sesleniyorum; Her şeyin fiyatı yükselirken fiyatı artmayan tek şey yayın gelirimiz. Katkıda bulunan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Kayserispor kentin ekibi. Bu kulübün buralara gelmesi için epey gayret sarf ettim lakin bunu birlikte yapmamız gerekir. Daima transfer yasağı soruluyor fakat bizim bir takımımız var. Bugün kıymetli eksikliklerimize karşın bir daha fazlaca hoş futbol sergiledik. Kadromuzu dönem sonuna kadar bu türlü götürebilirsek İnşallah vakit içinde da problemleri aşmış oluruz” diye konuştu.

“ŞU GERİLİMLİ VAKİTTE FUTBOL BU ÜLKENİN CÜMBÜŞÜ VE HEYECANI”

Futbola dayanağın artması gerektiğini söyleyen Gözbaşı, kelamlarını şu biçimde noktaladı:

“Buradan spor bakanımıza, bütün futbol topluluğuna sesleniyorum; Anadolu kulüplerinin bütçeleri yayın gelirinden oluşuyor. Ben misyona geldiğimde Euro 6-7 liraydı, artık 18 lira. Her kulüp için söylüyorum, yaşamaları fazlaca sıkıntı. Şu gerilimli vakitte futbol bu ülkenin cümbüşü ve heyecanı. Futbola takviyenin artması lazım. İnşallah konutumuzda bu biçimde galibiyetler almaya devam ederiz.”

KAYSERİ (DHA)