Bakasetas’tan Fenerbahçe derbisi itirafı

semaver

Global Mod
Global Mod
Basın mensuplarına açıklama yapan Trabzonspor ‘un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas, “Bizim için hazırlık süreci uygun oldu. Ortaya girmedilk evvel son maçlarda kimi zorluklar yaşadık, skor ve performans olarak. Kusurlarımızı düzeltip geliştirme konusunda çalışma fırsatımız oldu. Yeterli çalıştığımızı düşünüyorum. Kupa bizim için değerli. Zira Trabzonspor üzere bir ekipte oynarsanız, bütün kupaları kazanmak isterseniz. Fenerbahçe maçı da değerli bir maç ve derbi. Bütün derbiler kıymetli ve özeldir. Bütün maçları olduğu üzere bunu da kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe ile yalnızca 6 puan fark var. Şayet kazanırsak 3’e inecek. Bu da 1 maç demek. Çok çalışmalıyız. Kazanmak için elimizden geleni yapmalıyız. Taraftarlarımıza da hayli gereksinimimiz var” dedi.

“Ben her vakit limitlerini zorlamayı seven birisiyim” diyen Bakasetas, Hırslı ve maksatları olan birisiyim. Her seferinde daha güzelini yapmaya çalışıyorum. Trabzonspor ailesine, futbolcularına, teknik grubuna teşekkür ederim, kendimi geliştirebilmem için bana her seferinde yardımcı oluyorlar birinci günden beri. Kendime hiç bir vakit limit koymuyorum. Her vakit kadro ve kendim için en düzgününü istiyorum” sözlerini kullandı.