Professional
New member
EĞİTİM SERVİSİ – Dost ve kardeş Katar’ı ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Özer, her alanda olduğu üzere iki ülkenin eğitim alanındaki bağlarının de son devirde daha da güçlendiğini söylemiş oldu. Türkiye ve Katar içinde eğitimin her düzeyinde iş birliğinin kararlılıkla sürdüğünü lisana getiren Özer, “Yükseköğretim düzeyinde öğrenci değişimiyle ilgili karşılıklı burs programları faal olarak yürütülmektedir. 1929’dan beri farklı üniversitelere öğrenci göndermekteyiz. Buraya da gönderiyoruz. İş birliklerini daha üst seviyeye getirip kapasiteyi artırma niyetimiz var” dedi.
‘Çekim merkezi’
Üniversite hakkında bilgi veren Al-Derham da ülkesine ve Katar Üniversitesi’ne ziyaretleri için Bakan Özer’e teşekkür etti. Al-Derham eğitim alanındaki iş birlikleri artırmak istediklerini belirterek “kuvvetli bir ülke olan Türkiye, öğrenci sayısının büyüklüğü, eğitimdeki kapasitesi, yetkinliği ve coğrafik pozisyonu prestijiyle bölgesindeki ülkeler için eğitimde çekim merkezi hâline dönüştü” dedi.
‘Çekim merkezi’
Üniversite hakkında bilgi veren Al-Derham da ülkesine ve Katar Üniversitesi’ne ziyaretleri için Bakan Özer’e teşekkür etti. Al-Derham eğitim alanındaki iş birlikleri artırmak istediklerini belirterek “kuvvetli bir ülke olan Türkiye, öğrenci sayısının büyüklüğü, eğitimdeki kapasitesi, yetkinliği ve coğrafik pozisyonu prestijiyle bölgesindeki ülkeler için eğitimde çekim merkezi hâline dönüştü” dedi.