Şu anda Afjet Afyonspor’u çalıştıran Bahaddin Güneş, dönem başı Trabzonspor ‘un şampiyon olacağını Abdullah hocaya dediğini O’nun da kendisine ”valla lisana benden ne dilersen” söylemiş olduğini belirterek varsayımında haklı çıktığını söylemiş oldu. Sporlig Mecmuası’na konuşan tecrübeli teknik adam şu tabirleri kullandı: “Trabzonspor, en son benim oynadığım periyotta 1983-84 yılında Fenerbahçe ‘nin 5 puan önünde şampiyon olmuştu. Tam 38 yıl oldu. Ben Trabzonspor’un dönem başında şampiyon olacağını söylemiştim. bu biçimde 1461 Hekimoğlu’nu çalıştırıyordum. Abdullah hoca ile görüşmüştüm hatta 3-4 oyuncu almıştık onlardan. Hocam bu sene burada şampiyonluk görüyorum demiştim o da bana ”Valla lisana benden ne dilersin” diyerek espri yapmıştı.Trabzonspor son haftalarda biraz gerilime girdi diye düşünüyorum. Son 5-6 haftalık kısmında düzgün futbol oynayamadı. niçini gerilim mi, sakatlık mı? onu bilemiyorum. Aslında gerilimin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira oyuncuların birçok yabancı ve deneyimli oyuncular. Yerli oyuncular olsa gerilime girdiler diyebilirdim ancak artık son haftalar. Trabzonspor alacağı puan ya da puanlarla şampiyoluğunu ilan eder.”
İstanbul DHA
İstanbul DHA