Bafetimbi Gomis: Şampiyon olmak istiyoruz

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig ’in 5. haftasında Galatasaray meskeninde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Galatasaray maçtan 2-1 galip ayrılırken, gayretin 36. dakikasında fileleri havalandıran Sarı-Kırmızılı takımın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olmak istediklerini fakat biraz daha vakte muhtaçlık duyduklarını belirten Gomis, “Sene başından beri açıkçası taraftarlarımız bize her vakit dayanak oldular. Şampiyon olmak istiyoruz, Kadro olarak Galatasaray için savaşmaya devam edeceğiz. Biraz daha vakte muhtaçlığımız var lakin vakit içinde birlikte en güzel performansımızı sergileyeceğiz.” dedi.

“Çok şanslıyım”

Galatasaray’da oynadığı için şanslı olduğunu belirten golcü futbolcu, “Çok memnunum. 3 sene daha sonra geri geldim ve tekrar burada oynuyorum. Yaşımla birlikte epeyce kolay olmasa da Galatasaray için her şeyi vermek istiyorum. Ben gol için doğdum ve Galatasaray üzere hisleri size epeyce fazla veren bir grupta oynadığım için hayli şanslıyım.” kelamlarını lisana getirdi.