Karşılaşma daha sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Hollandalı teknik adam, “Takımımla gurur duyuyorum. Zira galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Penaltıyı kaçırdık. Ofsayttan dolayı sayılmayan golümüz var. Bugün taktiksel olarak bütün varyasyonları denedik. Maçı domino ettik diyebilirim. Atak hamle defans anlayışımızda her şey azamî düzeyde en üst seviyede yapıldı. Oyuncu grubumu ayriyeten tebrik ediyorum. bu biçimde bir atmosferde oynamak zordur. Ve bu biçimde bir atmosferde bu türlü güzel bir futbol alana yansıtmak kolay iş değil. Bir da ayrıyeten kadrom için tebrik edilmesi gereken bir taraftır. Kayserispor maçı istediğimiz üzere geçmedi. Futbol ve skor manasında. bu biçimde bir maçtan daha sonra bu atmosferde bu biçimde bir geri dönüş yapmak ve maçı kaçırmak bizim için dayanılmaz bir geri dönüş olarak sayılabilir. Trabzonspor ’u tekrar tebrik ediyorum. Hak edilmiş bir şampiyonlukları var. Kendimize bakacak olursak gördüğünüz üzere güzel oyun hak edilmiş bir bir puan. Kaçırılmış bir galibiyet. Antalyaspor için hoş günler yakın” diye konuştu.
İHA
İHA