Antalyaspor, Spor Toto Harika Lig ’in 16. haftasında Başakşehir’e konuk oldu. Karşılaşmadan 2-0’lık skorla mağlup ayrılan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maç sonu yaptığı açıklamada, “Başakşehir karşısında da geçtiğimiz haftalarda oynadığımız maçlardan ders çıkarılmayan yanılgılarımız oldu. Eksik oyuncularımız vardı lakin biz bu durumun ardına sığınmıyoruz. Biz kâfi oyuncu kümesi kapasitesine sahip bir kadroyuz. Maçın birinci 60 dakikasında güzel bir grup oyunu oynayan bir Antalyaspor izlediğimizi düşünüyorum. İkinci yarı golü yedikten daha sonra ne yazık ki oyun olarak geriye düştük. Deniz kaliteli bir oyuncu ve onu denetim edemedik. Sonucunda de gol yedik. Bu durumdan en kısa vakitte çıkmamız gerekiyor. Gol atıp kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımızın da daha fazlaca sorumluluk alması gerektiğini söylemek istiyorum” dedi.
Karşılaşmanın 27. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ghacha hakkında sorulan soruya da yanıt veren Groenendijk, “Maalesef formda olan bir oyuncumuzdu ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yarından itibaren yapılacak tetkikler sonucunda durumu aşikâr olacak. Umarım uzun vadeli bir sakatlık olmaz” diye konuştu.
İSTANBUL (İHA)
Karşılaşmanın 27. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ghacha hakkında sorulan soruya da yanıt veren Groenendijk, “Maalesef formda olan bir oyuncumuzdu ve sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yarından itibaren yapılacak tetkikler sonucunda durumu aşikâr olacak. Umarım uzun vadeli bir sakatlık olmaz” diye konuştu.
İSTANBUL (İHA)