İmza merasiminde açıklama yapan Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, son birkaç yıldır Bahçeşehir Koleji ismini taşıyan Alanya Stadyumu’nda isim değişikliğine gittiklerini belirterek, “Öncelikle Enver Yücel ve oğlu Hüseyin Yücel’e fazlaca teşekkür ediyoruz. İsim sponsorluğunu bugün itibariyle Kırbıyık Holding olarak değiştiriyoruz. Mutabakatımızı yapıyoruz. Kırbıyık Holding İdare Şurası Lideri Şahin Kırbıyık ağabeyim ve oğlu Metin’e epey teşekkür ediyorum. Kulübümüze dayanak vererek sponsor oldular. Bundan daha sonra stadyumumuzun ismi Kırbıyık Holding olarak anılacak. Hem Corendon Alanyaspor’umuza, tıpkı vakitte Kırbıyık Holding’e güzel olsun. Şahin ağabeyime Alanyaspor’umuza verdiği takviyelerden dolayı epey teşekkür ediyorum” formunda konuştu.
“Desteğe devam edeceğiz”
Kendileri için gurur olduğunu belirten Kırbıyık Holding İdare Konseyi Lideri Şahin Kırbıyık, “Alanya bizim firmamızın ve ticari ömrümüzün geliştiği epeyce değerli bir yer. Alanya’mıza dayanak olabilmek benim için ve firmamız için büyük bir gururdur. Alanyaspor için bundan daha sonra da takviyemizi vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İHA
“Desteğe devam edeceğiz”
Kendileri için gurur olduğunu belirten Kırbıyık Holding İdare Konseyi Lideri Şahin Kırbıyık, “Alanya bizim firmamızın ve ticari ömrümüzün geliştiği epeyce değerli bir yer. Alanya’mıza dayanak olabilmek benim için ve firmamız için büyük bir gururdur. Alanyaspor için bundan daha sonra da takviyemizi vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İHA