Alanyasporlu Fatih Aksoy: Performansımı artırdığımı düşünüyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Ziraat Türkiye Kupası son 16 çeşidi maçında alanında Galatasaray ’ı ağırlayacak olan Corendon Alanyaspor hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. İdman öncesinde Alanyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Fatih Aksoy ligi ve hazırlıkları kıymetlendirdi. Üstün Lig ’in başkanı Galatasaray’a karşı oynayacakları maçın hazırlıklarının uygun biçimde devam ettiğini belirten Fatih Aksoy, “Hazırlıklar şu an yeterli gidiyor. Galatasaray maçı var. Son maç bizim için düzgün geçti. Onun moraliyle kupada son 16 maçına epeyce âlâ biçimde hazırlanıyoruz” dedi.

“PERFORMANSIMI ARTIRDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”

Kendi performansı hakkında da değerlendirmede bulunan Aksoy, “Aradan daha sonra daha yeterli döndüğümü düşünüyorum. Grup da bir performans artışı gösterdi. Hoş de bir kamp periyodu geçirdik. Dönem başında biraz eksiktik. O bir aylık orta bize yeterli geldi, bana da düzgün geldi. Grupla birlikte ben de performansımı artırdığımı düşünüyorum” diye konuştu.

“DAHA YÜKSEK AMAÇLAR KOYABİLİRDİK”

Ligi de pahalandıran Fatih Aksoy şunları söylemiş oldu: “Geçen yıl ligi âlâ bir yerde bitirmiştik. Bir puanla Avrupa ligini kaçırmış, Türkiye Kupası’nda yarı final oynamıştık. Bu da benim 3’üncü dönemim. Bunlardan birinde 7, başkasında 5’inci bitirince beklentilerin yükseldiğini biliyorduk lakin hazırlık kampını biraz eksik yaptık, transferler biraz geç geldi. Ortadan daha sonra daha düzgün döndük, birinci yarıyı 24 puanla bitirdik. Birtakım maçlara baktığımızda içerdeki Giresun, İstanbulspor ve Adana Demirspor maçında güya 4-5 puan bıraktık üzere hissediyorum. Onları da alsaydık ikinci yarı biraz daha yüksek amaçlar koyabilirdik. Lakin son bitiriş bizim için düzgün oldu. Bence 2’nci yarıya bu moralle başlayacağız. Evvel kupa daha sonra Fatih Karagümrük maçımız var. İvmemizi artırıyoruz. İnşallah bu türlü devam ederiz ve daha üstlere oynamaya devam ederiz.”

ALANYA, (DHA)