Transfer çalışmalarına devam eden Corendon Alanyaspor , Premier Lig gruplarından Fulham’da forma giyen 28 yaşındaki Portekizli futbolcu Ivan Cavaleiro’yu 1 yıllığına kiraladı. Sol kanat bölgesinde oynayan Ivan Cavaleiro, Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde gerçekleşen imza merasiminde resmi mukaveleyi imzaladı. Kıymetli bölgelerde eksikliklerinin olduğunu ifaden eden Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, bu bölgelerden birinin de kanat bölgesi olduğunu söylemiş oldu. Cavaleiro ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını söz eden Lider Çavuşoğlu, “Biz de bu eksik bölge için İngiltere’nin Fulham ekibinden Ivan Cavaleiro ile bir yıllık kiralık kontrat imzalıyoruz. Kendisinin mesleği aslına bakarsanız belirli bir futbolcu anlatmaya gerek yok. İnşallah Alanyaspor’umuza faydalı olacağını düşündüğümüz bir futbolcu. Transfer etmek isteyen kulüpler vardı fakat kendisi Alanyaspor’u tercih etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Güzel geldin Ivan Cavaleiro. Her iki tarafa da iyi olsun” dedi.
“Çok müspet referanslar verdiler”
Takıma gelmedilk evvel Harika Lig’de oynayan Portekizli arkadaşlarıyla konuştuğunu tabir eden Cavaleiro, “Burada olduğum için sahiden epeyce memnunum. Buraya gelmedilk evvel öbür Portekizli arkadaşlarımla konuştum. Çok olumlu referanslar verdiler. Teknik yönetici ile görüştüm. Buradaki futbol mantalitesinden bahsetti. Kimi görüntüler izledim. Kadronun ne kadar olumlu, göze güzel gelen futbol oynadığını gördüm. Bunlar benim için kıymetli ögeler. Liderimizin da dediği üzere epey farklı tercihler olabilir, ben burayı seçtim. Kadro arkadaşlarımızın, teknik heyetin ve başka çalışan arkadaşlarımızın verdiği güçle birlikte ekip olgusuyla Alanyaspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız” halinde konuştu.
İHA
“Çok müspet referanslar verdiler”
Takıma gelmedilk evvel Harika Lig’de oynayan Portekizli arkadaşlarıyla konuştuğunu tabir eden Cavaleiro, “Burada olduğum için sahiden epeyce memnunum. Buraya gelmedilk evvel öbür Portekizli arkadaşlarımla konuştum. Çok olumlu referanslar verdiler. Teknik yönetici ile görüştüm. Buradaki futbol mantalitesinden bahsetti. Kimi görüntüler izledim. Kadronun ne kadar olumlu, göze güzel gelen futbol oynadığını gördüm. Bunlar benim için kıymetli ögeler. Liderimizin da dediği üzere epey farklı tercihler olabilir, ben burayı seçtim. Kadro arkadaşlarımızın, teknik heyetin ve başka çalışan arkadaşlarımızın verdiği güçle birlikte ekip olgusuyla Alanyaspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız” halinde konuştu.
İHA