AK Partili O Lider İstifa Etti: ‘Gördüğüm Gerek Üzere…’

semaver

Global Mod
Global Mod
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etmesi daha sonrası Bilecik’te AK Parti Pazaryeri İlçe Lideri İsmail Soydan da bakılırsavinden istifa ettiğini duyurdu.

Peş peşe istifalar yaşandı

AK Parti 2023 seçimleri için hazırlıklarına sürat verdi. Ancak AK Parti teşkilatlarında son periyotta peş peşe istifalar yaşandı. Önce AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa etti. Artık de Bilecik’te AK Parti Pazaryeri İlçe Lideri İsmail Soydan, misyonundan istifa ettiğini deklare etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, teşekkür etti

İsmail Soydan, istifasına ait toplumsal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Soydan, açıklamasında şunları söylemiş oldu:

‘Büyük bir onurla yürüttüğüm AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanlığı vazifesinden gördüğüm gerek üzere bugün itibariyle ayrıldığımı siz pahalı hemşerilerimize bildirmek istiyorum. 2019 yılında beni bu misyona layık nazarann Başta Genel Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Teşkilat Liderimiz Erkan Kandemir’e, o devrin AK Parti Bilecik Vilayet Lideri Fikret Karabıyık’a ve bir arada yol yürüdüğüm her biri birbirinden değerli dava arkadaşlarıma Güç ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’e, eski Bakanlarımızdan Prof. Dr. Nabi Avcı’ya Devlet Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yalçın Akdoğan’a evvelki devir AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz’a Sıhhat Bakan Yardımcısı Halil Erdemir’e, Strateji Geliştirme Lideri Mehmet Mut’a AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya Vilayet Liderimiz Serkan Yıldırım’a Vilayet Bayan Kolları Liderimiz Keyifli Selen Haşit’e Vilayet Gençlik Kolları Lideri Muhammed Karadayı’ya ilçe Bayan Kolları Liderimiz Büşra Kanat’a, evvelki devirlerde ilçemizde bakılırsav yapmış ilçe liderlerimize ve Belediye Liderimiz Zekiye Tekin’e teşekkür ediyorum.