Gazeteci Barış Pehlivan, köşe yazısında AK Parti’de konuşulan bir toplumsal medya hesabı ile ilgili bilgiler verdi. Pehlivan’ın tezine bakılırsa, ‘Sarı Cemal’ isimli bir toplumsal medya kullanıcısının, partinin üst seviye yöneticileri hakkında yaptığı paylaşımlar kulislerde konuşuluyormuş.
Dudak uçuklatacak iddialar
Barış Pehlivan’ın Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşe yazısının ilgili kısımları şöyle;
“Ben AKP’lilerin yalancısıyım.
bir müddetdir “Sarı Cemal” kod isimli bir Twitter hesabını konuşuyorlarmış.
O hesap ki üst seviye AKP kurmaylarından iktidara yakın gazetecilere kadar birfazlaca kritik ismi amaç almış.
Onların servetlerinden münasebetlerine kadar fazlaca hususta dudak uçuklatacak argümanlarda bulunmuş.
Gariptir, 10’a yakın tweet attıktan daha sonra da hesabını kapatmış ve kaybolmuş. Sahi, kimdir bu Sarı Cemal?’
Kim olduğu tespit edilmiş!
“AKP’deki hâkim görüş, TRT ekranlarından uzaklaştırılan ünlü bir isim olduğu… Hatta bunun net olarak tespit edildiğini söyleyen bile var. aslına bakarsan kendisi de vaktinde attığı tweetleri silmesiyle meşhurmuş. her neyse…
Konuşuluyor ki o isim attığı iletilerle hem TRT’ye tıpkı vakitte Bağlantı Lideri Fahrettin Altun’a “Siz beni harcarsanız ben de sizi yakarım” demek istiyormuş.
Amacı şimdilik kamuoyuna ifşa etmek değil, hedeflediği bireyleri uyarmakmış.
Ah işte…
Bugünden başladılarsa varın iktidar değiştiğinde siz görün!’
Dudak uçuklatacak iddialar
Barış Pehlivan’ın Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşe yazısının ilgili kısımları şöyle;
“Ben AKP’lilerin yalancısıyım.
bir müddetdir “Sarı Cemal” kod isimli bir Twitter hesabını konuşuyorlarmış.
O hesap ki üst seviye AKP kurmaylarından iktidara yakın gazetecilere kadar birfazlaca kritik ismi amaç almış.
Onların servetlerinden münasebetlerine kadar fazlaca hususta dudak uçuklatacak argümanlarda bulunmuş.
Gariptir, 10’a yakın tweet attıktan daha sonra da hesabını kapatmış ve kaybolmuş. Sahi, kimdir bu Sarı Cemal?’
Kim olduğu tespit edilmiş!
“AKP’deki hâkim görüş, TRT ekranlarından uzaklaştırılan ünlü bir isim olduğu… Hatta bunun net olarak tespit edildiğini söyleyen bile var. aslına bakarsan kendisi de vaktinde attığı tweetleri silmesiyle meşhurmuş. her neyse…
Konuşuluyor ki o isim attığı iletilerle hem TRT’ye tıpkı vakitte Bağlantı Lideri Fahrettin Altun’a “Siz beni harcarsanız ben de sizi yakarım” demek istiyormuş.
Amacı şimdilik kamuoyuna ifşa etmek değil, hedeflediği bireyleri uyarmakmış.
Ah işte…
Bugünden başladılarsa varın iktidar değiştiğinde siz görün!’