Hayali gerçek oldu: Damatsız düğün yaptı!

RAM

New member
Fatsa ilçesinde yaşayan 6 kız kardeşten birisi olan 62 yaşındaki Emine Konay, geçen senelerda kardeşlerine en büyük hayalinin düğün yapmak olduğunu söylemiş oldu. Kardeşler, en büyük ablaları olan ve zihinsel mahzuru bulunan Emine Kobay isimli hanımın bu isteğini yerine getirdi.

DÜĞÜN DAVETİYELERİ BASTIRILDI, DÜĞÜN DAMATSIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kardeşlerinin düzenlediği tertip ile düğün hazırlıklarına başlanırken, iştirakçiler için davetiye de bastırıldı. Gerçek düğünü aratmayan tertip ile Emine Konay isimli bayanın en büyük hayali gerçeğe dönüştü.

Damatsız olarak yapılan düğünde gelin, kız kardeşleri ile dans edip oyun oynadı. Düğününde fazlaca keyifli olduğu gözlenen Konay gelen konuklara da teşekkür ederek bu memnun gününde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Kardeşlerinden Sabahat Yılmaz, ablalarının en büyük hayallerinden birisini yerine getirdikleri için memnun olduklarını belirterek, “Köyde bulunan konutumuzda otururken ablam, ’gelinlik giyip eğlenmek istiyorum’ dedi. Ben de onun bu isteğini kardeşlerimle paylaştım ve düğün yapmaya damatsız bir biçimde karar verdik. Düğün davetiyemizi bastırdık, konuklarımızı davet ettik ve bu hoş düğünü düzenledik. Ablam zihinsel engelli olduğu için evlenemedi. Biz hayalini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

Fransa’da yaşayan kız kardeşi Sevgi Abu, “Sabahat ablam Emine ablamın düğün yapma isteğini bana söylemiş oldu ve o an çabucak o düğünü yapmak ismine sonucu aldık. Fransa’da yaşıyorum ve tarihi belirledikten daha sonra buraya geldim. Ablam bize Allah’ın emaneti. Onu memnun etmek için her şeyi yapacağımızı bu aktiflikte göstermiş olduk. Kendisine ayrıyeten alyans aldım ve içine de ’Allah’ın emaneti Emine Konay’ diye yazdırdım. Bizleri bu memnun günümüzde yalnız bırakmayan herkese epeyce teşekkür ederim” formunda konuştu.

Hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Emine Konay ise epeyce keyifli olduğu tabir ederek, bu tertibi düzenleyen herkese teşekkür etti.

Gerçekleşen düğün merasiminde gelen konuklar çalan müziğin eşliğinde gelin Emine Konay ile doyasıya bir düğün gecesi yaptılar.